27 November 2022 02:11:54
Navigatie

Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

» Klik hier «


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Albuminformatie
logo.jpg
Album: WiWi Paardrij instructieset
Paardrij instructieset WiWi

Paardrij instructieset WiWi voor 1 instructeur en 1 of 2 ruiter(s).

Met dit systeem kunt u echt communiceren met uw pupil. Heen en weer met elkaar spreken. Doordat uw leerling eenvoudig tijdens het rijden terug kan praten via het draadloze systeem. Uw leerling kan een vraag tijdens het rijden aan u stellen en u kunt direct antwoorden. Voor resultaat gericht lesgeven een perfecte oplossing.

Paardrij instructie geven is zonder hulpmiddel een ware aanslag op de stembanden.

U moet immers met uw stem de lengte van de bak overbruggen alsook eventueel verkeerslawaai en veelal geluiden van andere personen en paarden in de nabijheid.

Een WiWi paardrij instructie basisset bestaat uit: 2 toestellen , 1headset microfoon/speaker voor de instructeur, 1 headset microfoon/speaker voor de ruiter, een USB oplader, 2 USB verloopkabels en een opbergkoffer.

De Hippische instructieset werkt zowel buiten als binnen op een perfecte manier. Omdat uw pupil u moeiteloos verstaat, is het herhalen van een instructie er nauwelijks meer bij.

U werkt prettiger, relaxter en ook uw pupil kan zich beter concentreren op het uitvoeren van uw instructie, want men hoeft zich niet meer af te vragen wat de instructeur nou wel heeft gezegd. De hippische instructieset is in meerdere uitvoeringen leverbaar.

Deze WiWi paardrij instructieset heeft een eenvoudige bediening met een “aan / uit “knop op zowel zenden/ontvanger. Dit hippische instructie systeem is binnen enkele ogenblikken gebruiksklaar. Zender en ontvanger zijn identiek en elk toestel kan als zender of ontvanger dienen.

WiWi specialist in draadloze handsfree communicatie systemen en deze zijn specifiek geschikt voor het op een efficiënte wijze lesgeven. Het bereik is ruim voldoende om in iedere hoek van de bak een goede ontvangst te hebben.

Verkeerslawaai, gesprekken, instructies van anderen storen niet langer de communicatie tussen instructeur en ruiter. Alle systemen zijn voorzien van oplaadbare batterijen.De door ons geleverde systemen werken op een vergunningsvrije band.

Gebruiksduur circa 8 uur mits batterijen volledig opgeladen.

De WiWi paardrij instructieset is een tweerichtings verkeer communicatie systeem systeem zodat kunt u met 1 of 2 leerlingen heen en weer spreken.

Ga voor meer informatie:http://www.speaku...tructieset
Aantal foto’s: 2
Laatst foto toegevoegd door admin op 02 november 2013 19:06:17

Album bekijken
Fotoalbums > WiWi Paardrij instructieset
WiWi Paardrij instructieset

wiwi-fotos_t1.png

Datum: 14.09.13
Toegevoegd door: admin
Reacties: 0
Waardering: Geen
Keer bekeken: 1277

Het innovatieve WiWi communicatiesysteem

wiwi_banner_300_311013_t1.jpg

Datum: 02.11.13
Toegevoegd door: admin
Reacties: 0
Waardering: Geen
Keer bekeken: 938


Gebruikers Online
» Gasten online: 1

» Leden online: 0

» Totaal aantal leden: 3
» Nieuwste lid: Marianne

  126,668 unieke bezoeken